Filtrare

Toamna și iarna este perioada cu temperaturi scăzute în care avem tendința ca piesele de îmbrăcăminte să le privim strict din punct de vedere al confortului termic pe care îl asigură. Astfel dăm o importanță mai scăzută designului. În atelierul de creație al îmbrăcămintei pentru fete de la Mon Bebe venim cu un răspuns pentru ambele variante. De aceea creăm jachete și paltoane de fete din materiale de calitate premium, plăcute la atingere, catifelate, moi, extrem de călduroase într-un design special, într-o croială softifcată, elegantă și cochetă, potrivite atât pentru momentele speciale, cât și pentru viața de zi cu zi. 

Din ce materiale sunt confecționate paltoanele pentru fete?

Datorită sensibilității celor mici, punem accent pe cele mai calitative materiale, astfel încât acestea să ofere confort și protecție. La crearea lor, am folosit calitate premium pentru următoarele materiale:

  • Blană ecologică
  • Piele ecologică
  • Lână 
  • Stofă

Completează ținutele cu paltoane și jachete elegante

Pentru a completa ținutele chic ale fetiței tale și a asorta toate tonurile pentru a crea armonie stilistică, paltoanele pentru fete mai mari sau bebeluși, datorită eleganței lor se potivsc în mai multe combinații. De aceea pot fi asortate cu rochiile pentru ceremonii, dar și cu oricare alte rochii de fete, create intr-un stil clasic. 

Stilul vestimentar aparte al îmbrăcămintei pentru fete de la Mon Bebe denotă feminătate, eleganță și rafinament, trăsături care se pot cultiva fetițelor încă din copilărie. Moda pentru copii nu trebuie să fie creată doar din considerente practice. Ci, poate fi creată cu bun gust, într-un stil autentic, frumos și sclipitor.

Consultă toate produsele disponibile în magazinul nostru și plasează o comandă online!