Filtrare

 

 

Din grijă pentru pielea sensibilă a bebelușilor, cu dedicare am ales cele mai catifelate materiale naturale, construite după un design special, potrivite cu delicatețea bebelușilor. Rochițele de botez pentru fete sunt în culori calde pentru a se armoniza cu tonul deschis al pielii copiilor. Dantela, tull-ul, broderiile, paietele, mărgelele acordă un o notă specială ținutelor, fiind jucăușe și extrem de frumoase. Croiala de tip prințesă transformă pe micuța ta fetiță într-o păpușă adorabilă care va capta privirile tuturor. În rochiile speciale pentru botez de la Mon Bebe, primul eveniment major din viața micuței tale va fi memorabil, plin de culoare, desprins dintr-o lume de povești. 

Construiește ținuta de botez a copiilor cu trusouri chic

Trusoul de fete personalizat reprezintă toate hainele dedicate micuței tale de care va avea nevoie la botez. Acesta conține:

  • Cufăr special pentru depozitarea îmbrăcămintei, cu un design aparte ce vine în perfectă armonie cu ținuta;
  • Pled și păturică pentru înfășat confecționate din cele mai fine și moi materiale, naturale, netratate chimic pentru a proteja pielea sensibilă a bebelușilor;
  • Trusoul de botez personalizat include un set de prosoape pe care este imprimat numele bebelușului și săpun;
  • Body din material de calitate pentru a proteja pielea și a nu permite dezvoltarea unor leziuni;
  • Rochie Ottilia tip prințesă, din tafta, dantela și cu broderie. Rochiția vine la pachet cu botoșei și accesoriu pentru cap;
  • Palton de stofă care se asortează cu restul ținuței, fiind potrivit pentru zilele reci, asigurând temperatura necesară micuței tale.

La Mon Bebe găsești haine pentru bebeluși și copii din materiale de calitate premium, blânde cu pielea sensibilă a nou-născuților. Ne concentrăm atenția și pe design, astfel că avem modele variate de îmbrăcăminte cochetă: de la rochii de ocazie și costume de ceremonie, până la treninguri și pijamale.