Filtrare

Pielea este cel mai mare organ al corpului de care trebuie să avem grijă. Cu atât mai mult de pielea sensibilă a copiilor care este mai predispusă la dezvoltarea iritațiilor și a alergiilor. De aceea, am creat pijamalele pentru fete din bumbac organic. Bumbacul organic este bumbacul care se crește în mod natural, fără substanțe și proceduri chimice. Este un material extrem de delicat pentru piele care nu permite dezvoltarea bacteriilor. Pentru a asigura și mai multă protecție, coloranții folosiți la tratarea materialului sunt vegetali sau minerali. 

Toate pijamalele pentru fete din magazinul nostru sunt confecționate în atelierul propriu. În activitatea noastră îmbinăm designul cu grija pentru sănătate și, desigur, confort. Bumbacul organic folosit în confecționarea pijamalelor și a hainelor create de noi este de calitate premium și este unic în România. Acestea sunt dedicate exclusiv copiilor fiind create din fibre 100% naturale. 

Pregătește copilul de culcare în pijamale speciale

Mai mult decât confort, pijamalele noastre sunt stilate. Designul special conceput este deopotrivă elegant și copilăresc. Elemente din lumea copiilor îi va atrage pe cei mici și se vor bucura de piese de îmbrăcăminte deosebite, în culori vibrante și foarte atractive. Un set de pijamale pentru fete este compus din:

  • Cămașă cu guler, într-un croi lejer
  • Pantaloni cu talie elastică, confortabili
  • Un săculeț potrivit pentru depozitarea jucăriilor sau a lenjeriei intime.

Pijamalele sunt ideale pentru serile linistite petrecute în familie în confortul propriului cămin. La Mon Bebe găsești o varietate de piese vestimentare pentru copii de cea mai bună calitate, frumoase și confortabile. Vezi întreagă gamă de produse pentru fetițe și băieți!