În cazul în care îți dorești să returnezi produsele  comandate, SC Clothing Laborator SRL îți garantează rambursarea produselor achiziționate. 

RAMBURSAREA PRODUSELOR ACHIZIȚIONATE

Produsele achiziționate online de către consumatori se pot returna conform dispozițiilor OUG 34/2014. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului renunțarea la cumpărare, respectiv returnarea produsului fara penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului. Renunțarea la cumpărare este respectată dacă produsele sunt trimise înapoi de cumpărător in aceleași condiții în care au fost livrate, fără urme de uzură sau deterioare a produsului sau a ambalajului/cutiei, fără să fie purtate sau folosite, însoțite de toate etichetele și de documentele fiscale transmise impreună cu acestea.

Costul de transport inițial nu se returnează decât în cazurile in care vi s-a livrat un produs diferitincomplet sau neconform; dacă vă regăsiți în unul din aceste cazuri mentionate va recomandam sa ne contactati prin email la office@monbebe.ro sau telefonic, la numărul , atașând și poze relevante cu problema constatată. Costul de transport pentru retur este suportat de noi numai în cazurile menționate în acest paragraf (daca s-a livrat un produs diferitincomplet sau neconform).

Produsele personalizate sau custom-made nu se returneaza!0722865420

Rambursarea banilor se va face doar prin transfer bancar, în termen de maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data primirii produselor retur.

CONDIȚII DE RETURNARE

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte , formularul de retur si factura ). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă urme de folosire si/sau interventii etc.

Produsele pot fi returnate DOAR prin orice firma de curierat la adresa menționată în formularul de retur : Bulevardul I.C.Brătianu, Bl.23, Sc.C , Targoviste Mon Bebe0722865420  (NU la sediul social ). A NU SE RETURNA PRIN POȘTĂ! 

Costul de transport inițial nu se returnează decât în cazurile in care vi s-a livrat un produs diferitincomplet sau neconform; dacă vă regăsiți în unul din aceste cazuri mentionate va recomandam sa ne contactati prin email la office@monbebe.ro sau telefonic, la numărul 0722865420, atașând și poze relevante cu problema constatată. Costul de transport pentru retur este suportat de noi numai în cazurile menționate în acest paragraf (daca s-a livrat un produs diferitincomplet sau neconform).

SCHIMBAREA PRODUSELOR

În cazul în care dorești să schimbi produsul datorită nepotrivirii de mărime sau alte motive personale, mentionăm faptul că taxa de transport va fi achitată de tine indiferent de firma de curierat. Ne poți contacta pentru a te ajuta cu solicitarea curierului la un cost preferential ca și client Mon Bébé.

În cazul în care dorești să schimbi produsul cu unul având o mărime sau o culoare diferită ori cu un alt produs diferit, te rugăm să ne contactezi în prealabil pe adresa de mail office@monbebe.ro unde vei specifica numărul comenzii, numele pe care s-a facut comanda și produsul pe care il doresti la schimb și noi te vom îndruma cu privire la adresa unde trebuie să trimiți produsele. Orice solicitare de schimbare de produs se face in termen de 14 de zile calendaristice de la recepționarea produsului inițial. Dacă modelul ales nu este pe stoc, îți putem restitui contravaloarea produsului returnat sau îți poți alege altul cu achitarea eventualelor diferențe de preț de către tine sau restituirea lor de către noi.

Solicitarea va fi procesată într-un termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului inițial.

FORMULARUL DE RETUR

Pentru a beneficia de dreptul de retur, trebuie să completezi formularul de retur pe care l-ai primit împreună cu produsul(ele) în coletul trimis sau să folosești exemplarul de mai jos (descarcă aici).

Nu uita să completezi formularul de retur cu toate datele menționate.