Expedierea coletului

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, în 24-48h de la înregistrarea comenzii, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de catre Mon Bébé. Dacă produsul comandat nu este pe stoc, termenul de livrare a produselor este de 3-5 zile lucratoare din momentul recepționării comenzii, prin curier Cargus. În anumite cazuri, în funcție de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului. În weekend nu se fac livrări. 

Taxele de expediere

Pentru comenzile ce depasesc 499 Lei, transportul este GRATUIT. Pentru comenzi mai mici de 499 Lei, se percepe o taxa de livrare de 20 Lei.

Retur

În cazul în care îți dorești să returnezi produsele  comandate si respecta condițiile de retur, SC Clothing Laborator SRL îți garantează rambursarea produselor achiziționate. În calitate de client (consumator) potrivit  OUG 34/2014 aveți dreptul să returnați produsele în termen de 7 zile lucratoare de la recepționarea acestora. Cum puteți proceda în această situație?

  • Produsele se vor expedia prin curier la adresa Bulevardul I.C.Bratianu, Nr.23, Bloc 23, Târgoviște.In colet se va atasa o copie dupa factura si contul IBAN in care se va face plata pentru produsele returnate.NU OFERIM RETURURI GRATUITE, taxele de transport sunt platite de catre expeditor si nu sunt rambursate.
  • Rambursarea banilor se va face doar prin transfer bancar, în termen de maxim 14 (paisprezece) zile lucrătoare de la data primirii produselor retur, in contul specificat de client.
  • Produsele custom-made NU se returnează, se pot face doar ajustări, în funcție de preferințele clientului.
  • Costul de transport inițial nu se returnează decât în cazurile in care vi s-a livrat un produs diferitincomplet sau neconform; dacă vă regăsiți în unul din aceste cazuri mentionate va recomandam sa ne contactati prin email la office@monbebe.ro sau telefonic, la numărul  0786819741, atașând și poze relevante cu problema constatată. 

CONDIȚII DE RETURNARE

  • Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, fără urme de purtare sau uzura și documentele care l-au insoțit).
  • Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă urme de folosire si/sau interventii etc.
  • FORMULARUL DE RETUR trebuie sa se gaseasca fizic in colet (fara formular, returul NU va fi procesat).

Produsele pot fi returnate cu orice firma de curierat,  la adresa menționată în formularul de retur : Bulevardul I.C.Brătianu, Bl.23, Sc.C , SC Clothing Laborator SRL, 0722865420  (NU la sediul social ). A NU SE RETURNA PRIN POȘTĂ si nu cu ramburs.

SCHIMBAREA PRODUSELOR

În cazul în care dorești să schimbi produsul cu unul având o mărime sau o culoare diferită ori cu un alt produs diferit, te rugăm să expediezi coletul la adresa:Bdul I.C.Bratianu, Nr.23, Bl.23, Târgoviște, iar in colet sa atașezi formularul de retur in care menționezi măsură dorita de tine. Orice solicitare de schimbare de produs se face in termen de 14 de zile calendaristice de la recepționarea produsului inițial. Dacă modelul ales nu este pe stoc, îți putem restitui contravaloarea produsului returnat sau îți poți alege altul cu achitarea eventualelor diferențe de preț de către tine sau restituirea lor de către noi.

FORMULARUL DE RETUR

Pentru a beneficia de dreptul de retur, trebuie să completezi formularul de retur pe care l-ai primit împreună cu produsul(ele) în coletul trimis sau să folosești exemplarul de mai jos (descarcă aici).

Nu uita să completezi formularul de retur cu toate datele menționate.