1. PREVEDERI GENERALE

1.1. Mon Bébé este denumirea comercială a SC CLOTHING LABORATOR SRL, persoană juridică cu sediul în Târgoviște, Strada Radu Popescu, Nr.6, Bloc 33A, Sc.B, Apt.16, Târgoviște  înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul nr. J15/ 820/2016, având CUI 36396446, numită în continuare Mon Bébé.

1.2. Utilizarea acestui site implică acceptarea termenilor și  condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre părți. În calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.monbebe.ro, SC CLOTHING LABORATOR SRL  își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment, conținutul website-ului, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile. pe care ați agreat să le respectați.

1.3. Ne puteți contacta :

 • Printr-o linie suport, la numărul de telefon 0766441730
 • Prin e-mail la: hello@monbebe.ro
 • Prin formularul de contact de pe website-ul: www.monbebe.ro
 • La adresa: Strada Radu Popescu, Bl.33A, Sc.B, Apt.16, Târgoviște, România.

1.4. Magazinul online poate fi folosit doar de către persoane care au cel puțin 18 ani, iar orice persoană sub 18 ani poate folosi magazinul doar cu acordul părinților sau tutorelui legal.

1.5. Orice persoană sub vârsta de 18 ani, poate folosi magazinul online cu acordul părinților sau tutorelui legal.

2. DREPTURI DE AUTOR

2.1. Conținutul website-ului  www.monbebe.ro este proprietatea SC CLOTHING LABORATOR SRL .Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor in vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin acord cu cele mai sus menționate.

2.2. Prin accesarea acestor Termeni și Condiții, Utilizatorul/Clientul înțelege și acceptă că este interzisă în mod expres orice utilizare a website-ului și conținutul acestuia în alte scopuri decât cele permise expres conform Termenilor și Condițiilor/Contractului.

3. PLASAREA COMENZII

3.1. Comenzile sunt acceptate prin www.monbebe.ro.

3.2. Produsele din magazinul online sunt inscripționate în mod specific.Website-ul include informații despre caracteristicile produselor, prețurile lor, materialele din care sunt confecționate și, cu aproximație, dacă acestea sunt disponibile în magazinele fizice.

3.3. Când comandă un produs, Clientul îl selectează într-o manieră specifică acelui produs, stabilind în particular mărimea acestuia, culoarea și, dacă este necesar, furnizând alte informații specifice precum și cantitatea de produse comandate.

4. POLITICA DE RETUR

Clienții Mon Bébé pot returna produsele comandate, nepurtate, în starea inițială, în următoarele situații:

 • Produsele prezintă defecte de fabricație
 • Nu sunteți complet satisfăcut sau a fost comandată dimensiunea/culoarea greșită
 • Produsele au fost livrate greșit
 • Produsele se pot returna în 14 zile calendaristice.
 • Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului ca renunță la cumpărare fără penalități si fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanța, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului/produselor, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. În acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cădea, conform legii, în sarcina Clientului.
 • Clientul poate returna produsul , prin orice firmă de curierat, la următoarea adresă: Strada I.C. Brătianu, Bloc 23, Scara C, Târgoviște.
 *Retururile  nu sunt gratuite, taxele de rambursare sunt achitate de expeditor și nu vor fi rambursate.Contravaloarea produselor se va returna în maximum 10 zile lucrătoare, prin transfer bancar în contul indicat de dvs.client.
 *Articolele care nu sunt restituite în starea inițială nu vor fi rambursate.

5. PLATA ȘI POLITICA DE LIVRARE

5.1.Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de catre SC CLOTHING LABORATOR SRL. Termenul de livrare a produselor este de 24-48 ore din momentul recepționării comenzii, prin curier, DPD, Fan Courier sau Cargus. În ziua de duminică nu se fac livrări. În anumite cazuri, în funcție de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului. Pentru comenzile ce depasesc 500 Lei, transportul este GRATUIT.

5.2. Pentru comenzi mai mici de 499 Lei, se percepe o taxa de livrare de 20 Lei.

5.3. Plata produselor comandat se poate face astfel: 

 • numerar la livrare (Valabil doar pe teriroriul României)
 • prin card bancar
 • prin transfer bancar.

5.4. Daca optați pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastrî se face prin intermediul NETOPIA mobilPay , iar SC CLOTHING LABORATOR SRL  nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care îl deține.

6. SECURITATEA DATELOR PERSONALE

6.1. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificată si completată, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de SC CLOTHING LABORATOR SRL exclusiv în scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comandă vor fi folosite numai pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletinele informative periodice (doar in măsura în care sunteți de acord să primiți acest gen de informații) facturare și pentru livrarea comenzilor etc.

6.2. Nu sunteți obligați să furnizați datele personale, însă refuzul face imposibila prelucrarea comenzii și derularea livrării produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către echipa SC CLOTHING LABORATOR SRL.

7. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Pentru mai multe detalii, referitor la confidențialitate , vă invităm să accesați pagina de confidențialitate. (vezi pagina de confidențialitate).

Ne puteți suna direct, la numărul de telefon 0766441730 sau ne puteți trimite e-mail la hello@monbebe.ro.

Vă invităm să faceți parte din lumea Mon Bébé și vă stăm la dispoziție pentru orice întrebare!