1. PREVEDERI GENERALE

1.1. Mon Bébé este denumirea comercială a SC CLOTHING LABORATOR SRL, persoană juridică cu sediul social în Târgoviște, Strada Radu Popescu, Nr.6, Bloc 33A, Sc.B, Apt.16, Târgoviște  înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul nr. J15/ 820/2016, având CUI 36396446, numită în continuare Mon Bébé.

1.2. Utilizarea acestui site implică acceptarea termenilor și  condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre părți. În calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.monbebe.ro, SC CLOTHING LABORATOR SRL  își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment, conținutul website-ului, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile. pe care ați agreat să le respectați.

1.3. Ne puteți contacta telefonic , luni -vineri, in intervalul 08:00-16:00.

  • Printr-o linie suport, la numărul de telefon 0786819741
  • Prin e-mail la: hello@monbebe.ro
  • Prin formularul de contact de pe website-ul: www.monbebe.ro
  • La adresa: Strada Revolutiei, Bloc C6,  Târgoviște, România.

1.4. Magazinul online poate fi folosit doar de către persoane care au cel puțin 18 ani, iar orice persoană sub 18 ani poate folosi magazinul doar cu acordul părinților sau tutorelui legal.

1.5. Orice persoană sub vârsta de 18 ani, poate folosi magazinul online cu acordul părinților sau tutorelui legal.

2. DREPTURI DE AUTOR

2.1. Conținutul website-ului  www.monbebe.ro este proprietatea SC CLOTHING LABORATOR SRL .Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor in vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin acord cu cele mai sus menționate.

2.2. Prin accesarea acestor Termeni și Condiții, Utilizatorul/Clientul înțelege și acceptă că este interzisă în mod expres orice utilizare a website-ului și conținutul acestuia în alte scopuri decât cele permise expres conform Termenilor și Condițiilor/Contractului.

3. PLASAREA COMENZII

3.1. Comenzile sunt acceptate prin www.monbebe.ro, înainte de a comanda vă recomandăm să consultați tabelul de măsuri.

3.2. Produsele din magazinul online sunt inscripționate în mod specific.Website-ul include informații despre caracteristicile produselor, prețurile lor, materialele din care sunt confecționate și, cu aproximație, dacă acestea sunt disponibile în magazinele fizice.

3.3. Când comandă un produs, Clientul îl selectează într-o manieră specifică acelui produs, stabilind în particular mărimea acestuia, culoarea și, dacă este necesar, furnizând alte informații specifice precum și cantitatea de produse comandate.

3.4. Pentru orice modificare adusa modelului de pe site (culoare, dimensiune, etc.), se percepe o taxa suplimentara de 50 lei, iar costul produsului va trebui achitat integral, cu cardul, in momentul plasarii comenzii, si totodata se va anula dreptul de retur.

4. POLITICA DE RETUR

În cazul în care îți dorești să returnezi produsele  comandate, SC Clothing Laborator SRL îți garantează rambursarea produselor achiziționate. 

RAMBURSAREA PRODUSELOR ACHIZIȚIONATE

Produsele achiziționate online de către consumatori se pot returna conform dispozițiilor OUG 34/2014. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului renunțarea la cumpărare, respectiv returnarea produsului fara penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10  zile lucrătoare de la primirea produsului. Renunțarea la cumpărare este respectată dacă produsele sunt trimise înapoi de cumpărător in aceleași condiții în care au fost livrate, fără urme de uzură sau deterioare a produsului sau a ambalajului/cutiei, fără să fie purtate sau folosite, însoțite de toate etichetele și de documentele fiscale transmise impreună cu acestea.

Costul de transport inițial nu se returnează decât în cazurile in care vi s-a livrat un produs diferitincomplet sau neconform; dacă vă regăsiți în unul din aceste cazuri mentionate va recomandam sa ne contactati prin email la office@monbebe.ro sau telefonic, la numărul 0766441730, atașând și poze relevante cu problema constatată. Costul de transport pentru retur este suportat de noi numai în cazurile menționate în acest paragraf (daca s-a livrat un produs diferitincomplet sau neconform).

Rambursarea banilor se va face doar prin transfer bancar, în termen de maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data primirii produselor retur.

CONDIȚII DE RETURNARE

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au insoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă urme de folosire si/sau interventii etc.

Produsele pot fi returnate DOAR prin orice firma de curierat la adresa menționată în formularul de retur : Bulevardul I.C.Brătianu, Bl.23, Sc.C , SC Clothing Laborator SRL, 0722865420  (NU la sediul social ). A NU SE RETURNA PRIN POȘTĂ! 

Costul de transport inițial nu se returnează decât în cazurile in care vi s-a livrat un produs diferitincomplet sau neconform; dacă vă regăsiți în unul din aceste cazuri mentionate va recomandam sa ne contactati prin email la office@monbebe.ro sau telefonic, la numărul 0722865420, atașând și poze relevante cu problema constatată. Costul de transport pentru retur este suportat de noi numai în cazurile menționate în acest paragraf (daca s-a livrat un produs diferitincomplet sau neconform).

SCHIMBAREA PRODUSELOR

În cazul în care dorești să schimbi produsul datorită nepotrivirii de mărime sau alte motive personale, mentionăm faptul că taxa de transport va fi achitată de tine indiferent de firma de curierat. Ne poți contacta pentru a te ajuta cu solicitarea curierului la un cost preferential ca și client Mon Bébé.

În cazul în care dorești să schimbi produsul cu unul având o mărime sau o culoare diferită ori cu un alt produs diferit, te rugăm să ne contactezi în prealabil pe adresa de mail office@monbebe.ro unde vei specifica numărul comenzii, numele pe care s-a facut comanda și produsul pe care il doresti la schimb și noi te vom îndruma cu privire la adresa unde trebuie să trimiți produsele. Orice solicitare de schimbare de produs se face in termen de 14 de zile calendaristice de la recepționarea produsului inițial. Dacă modelul ales nu este pe stoc, îți putem restitui contravaloarea produsului returnat sau îți poți alege altul cu achitarea eventualelor diferențe de preț de către tine sau restituirea lor de către noi.

Solicitarea va fi procesată într-un termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului inițial.

FORMULARUL DE RETUR

Pentru a beneficia de dreptul de retur, trebuie să completezi formularul de retur pe care l-ai primit împreună cu produsul(ele) în coletul trimis sau să folosești exemplarul de mai jos (descarcă aici).

Nu uita să completezi formularul de retur cu toate datele menționate.

5. PLATA ȘI POLITICA DE LIVRARE

5.1.Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de catre SC CLOTHING LABORATOR SRL. Termenul de livrare a produselor este de 3-5 zile lucratoare din momentul recepționării comenzii, prin curier, DPD, Fan Courier sau Cargus. În weekend nu se fac livrări. În anumite cazuri, în funcție de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului. Pentru comenzile ce depasesc 500 Lei, transportul este GRATUIT.

5.2. Pentru comenzi mai mici de 499 Lei, se percepe o taxa de livrare de 20 Lei.

5.3. Plata produselor comandat se poate face astfel: 

  • numerar la livrare (Valabil doar pe teriroriul României)
  • prin card bancar
  • prin transfer bancar.

5.4. Daca optați pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastrî se face prin intermediul NETOPIA mobilPay , iar SC CLOTHING LABORATOR SRL  nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care îl dețin

5.5. In perioadele de reduceri, se percepe taxa de transport pentru fiecare comanda, indiferent de suma acesteia.

6. SECURITATEA DATELOR PERSONALE

6.1. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificată si completată, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de SC CLOTHING LABORATOR SRL exclusiv în scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comandă vor fi folosite numai pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletinele informative periodice (doar in măsura în care sunteți de acord să primiți acest gen de informații) facturare și pentru livrarea comenzilor etc.

6.2. Nu sunteți obligați să furnizați datele personale, însă refuzul face imposibila prelucrarea comenzii și derularea livrării produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către echipa SC CLOTHING LABORATOR SRL.

7. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Pentru mai multe detalii, referitor la confidențialitate , vă invităm să accesați pagina de confidențialitate. (vezi pagina de confidențialitate).

Ne puteți suna direct, la numărul de telefon 0722865420 sau ne puteți trimite e-mail la hello@monbebe.ro.

Vă invităm să faceți parte din lumea Mon Bébé și vă stăm la dispoziție pentru orice întrebare!